Jenter 09/10 med flott hjemmekamp!

Postet av Femsjøcupen den 29. Aug 2019

Tistedalen stadion viste seg fra en varm og klam side, med tordenværskyer i det fjerne når TTIF jenter 09/10 gjorde seg klar til kamp onsdag kveld. Kanskje var det den varme tordenværsluften som påvirket spillerne, for høy temperatur skulle det også bli i kampen.

Med nytt flott draktsett som jentenes trener Tommy Fredriksen bidro til å vinne i sommer, så jentene både fokuserte og tente ut. TTIF`s styre har gitt laget tillatelse til å bruke draktsettet ut sesongen, noe som også var et krav for å motta premien. Konkurransen var et samarbeid med P4 og Coop, og jentene mottok hver sin trøye, shorts og fotballstrømper.

Pangstart

Det heltente jentelaget gikk rett i strupen på laget fra utkant-Fredrikstad, og det må ha vært sesongens raskeste mål. Motstanderlaget virket handlingslammet og i villrede de første minuttene etter scoringen, men fikk etter hvert et bedre tak om kampen. 

De fleste som har sett noen fotballkamper på fjernsyn eller på Tistedal stadion vet at det kan være ytterst fatalt med en tidlig scoring. Nervøsiteten kan lett bre seg blant spillerne og de blir usikre på kamp-planen.

Gjestene utlignet rett før 10 minutter var spilt, og scoret to mål til rett etter.

Herfra fikk kveldens dommer mer å gjøre enn han antagelig hadde regnet med. Små piker som for kun noen måneder siden slo hjul midt i fotballkampen var nå i godt i gang med sporadiske brytekamper.

 

På grunn av høy temperatur (generelt ? ) valgte kveldens dommer å legge inn drikkepause midt i begge omgangene for å kjøle ned jentene. Men frispark ble fortsatt delt ut til begge lagene.

TTIF-jentene fikk etter hvert flyttet hele laget lengre frem på banen, og det resulterte i to flotte scoringer, dermed stod det 3-3, og på denne stillingen gikk jentene til pause.

2. omgang ble blåst i gang, og jentene fikk scoring imot, og denne stillingen sto seg til det kun var kort tid igjen og spille. TTIF-jentene vet at scoringer på dette alderstrinnet kan komme som lyn fra klar himmel. De øynet håp om et uavgjort resultat og kastet alle jenter i angrep. TTIF`s trenerteam hadde mye å stri med i sluttminuttene, i tillegg til å holde styr på egne jenter, måtte de også ta turen til motstanderbenken for å dele ut isposer.

Den friske satsningen på reduseringsmålet resulterte i to flotte kontringer, og to fine mål til fra gjestene.

I iskøen ved Odd-kiosken var stemningen igjen god mellom jentene fra plankebyen og Tistedalen.

Takk for kamp !


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.