Flott jentedag - men få påmeldte!

Postet av Femsjøcupen den 19. Sep 2019

Jentenes Fotballørdag er en tradisjon for TTIF. I 10 år har vi arrangert dagen til glede for jenter som liker fotball eller bare liker og møtes. I år var det for første gang få påmeldte, noe som nok kan ha flere årsaker. En av de er alt for dårlig markedsføring. Men for de jentene som var der er det ingen tvil om at vi traff. Det var knallstenmning denne vakre høstmorgenen på stadion. Jenter fra 4-12 år koste seg og de aller fleste hadde en knalldag. Vi vurderer å finne en ny dato for Jentenes Fotballørdag i 2020, slik at vi har bedre tid til markedsføring i forkant. Femsjøcupen 2019 en suksess!

Postet av Femsjøcupen den 2. Sep 2019

53 lag, over 800 spillere og minst like mange tilskuere sørget for en festhelg i Tistedalen. 

Etter måneder med forberedelser, var det en lettelse for arrangementskomiteen at cuphelga endelig var her. Med overnatting på Tistedal skole, Asak kulturbarnehage og i klubbrommet, var det mye som måtte på plass og mange som ble involvert. 430 skulle serveres mat 6 ganger i løpet av helga og kjøkkenet var virkelig på jobb. Viktigst denne helga er foreldrene til barnespillere og juniorlag/damelag. Omtrent 150 dugnadsvakter er dekket opp, i tillegg til 15-20 personer som har brukt omtrent hvert våkne sekund torsdag – søndag på cupen. TTIF ønsker å takke alle som har stilt opp og er sikre på at de aller fleste syns dugnad ikke bare er stress, men mest moro. 

Hele fire kiosker har vært i drift, blant annet den nye ungdomskiosken. Det er ekstra morsomt med engasjement fra våre dyktige og ivrige ungdom/unge voksne! 

Sportslig ble det spilt 112 kamper. Det var svært få vanskelige situasjoner og dommerne vår fikk fortjent skryt. En spesiell takk til Tore Hagberg som koordinerer dommerinnsatsen i TTIF. Dommerne på sin side var svært fornøyd med spillere og ledere som i all hovedsak oppførste seg eksemplarisk hele helga. 

Våre svenske venner Kristinehamn og Dalen vant hver sin finale, mens våre nære venner fra Kvik Halden vant to andre. Den siste vant TTIF J 14, noe som naturligvis også er gledelig og skaper engasjement. 

Diskoteket med Mads Hansen ble en stor suksess, der det både var god stemning og litt spenning for spillerne. 

Vi ønsker samtidig å takke våre samarbeidspartnere som legger til rette for en god og trygg klubbdrift. 

Nå starter jobben med Femsjøcupen 2020 og aller først venter da en evaluering av året turnering. For selv om totalinntrykket er godt og tilbakemeldingene har vært overveldende, er det ting som må utvikles. 

Turneringsledelsen. Vinnere Femsjøcupen 2019

Postet av Femsjøcupen den 1. Sep 2019

Her presenterer vi vinnerlaga i Femsjøcupen 2019:

Kvik Halden vant 2-0 mot Lysekil i G 13.

Dalen FF vant finalen i G 14 3-0 mot Kvik Halden.

Kvik Halden vant 1-0 mot Kambo i G 15. 

TTIF J 14 vant 4-0 mot Kolbotn og sikret cupens eneste pokal til TTIF.


Kristinehamn vant J 16-klassen på straffer mot Kvik Halden. Jenter 09/10 med flott hjemmekamp!

Postet av Femsjøcupen den 29. Aug 2019

Tistedalen stadion viste seg fra en varm og klam side, med tordenværskyer i det fjerne når TTIF jenter 09/10 gjorde seg klar til kamp onsdag kveld. Kanskje var det den varme tordenværsluften som påvirket spillerne, for høy temperatur skulle det også bli i kampen.

Med nytt flott draktsett som jentenes trener Tommy Fredriksen bidro til å vinne i sommer, så jentene både fokuserte og tente ut. TTIF`s styre har gitt laget tillatelse til å bruke draktsettet ut sesongen, noe som også var et krav for å motta premien. Konkurransen var et samarbeid med P4 og Coop, og jentene mottok hver sin trøye, shorts og fotballstrømper.

Pangstart

Det heltente jentelaget gikk rett i strupen på laget fra utkant-Fredrikstad, og det må ha vært sesongens raskeste mål. Motstanderlaget virket handlingslammet og i villrede de første minuttene etter scoringen, men fikk etter hvert et bedre tak om kampen. 

De fleste som har sett noen fotballkamper på fjernsyn eller på Tistedal stadion vet at det kan være ytterst fatalt med en tidlig scoring. Nervøsiteten kan lett bre seg blant spillerne og de blir usikre på kamp-planen.

Gjestene utlignet rett før 10 minutter var spilt, og scoret to mål til rett etter.

Herfra fikk kveldens dommer mer å gjøre enn han antagelig hadde regnet med. Små piker som for kun noen måneder siden slo hjul midt i fotballkampen var nå i godt i gang med sporadiske brytekamper.

 

På grunn av høy temperatur (generelt ? ) valgte kveldens dommer å legge inn drikkepause midt i begge omgangene for å kjøle ned jentene. Men frispark ble fortsatt delt ut til begge lagene.

TTIF-jentene fikk etter hvert flyttet hele laget lengre frem på banen, og det resulterte i to flotte scoringer, dermed stod det 3-3, og på denne stillingen gikk jentene til pause.

2. omgang ble blåst i gang, og jentene fikk scoring imot, og denne stillingen sto seg til det kun var kort tid igjen og spille. TTIF-jentene vet at scoringer på dette alderstrinnet kan komme som lyn fra klar himmel. De øynet håp om et uavgjort resultat og kastet alle jenter i angrep. TTIF`s trenerteam hadde mye å stri med i sluttminuttene, i tillegg til å holde styr på egne jenter, måtte de også ta turen til motstanderbenken for å dele ut isposer.

Den friske satsningen på reduseringsmålet resulterte i to flotte kontringer, og to fine mål til fra gjestene.

I iskøen ved Odd-kiosken var stemningen igjen god mellom jentene fra plankebyen og Tistedalen.

Takk for kamp !Måltider Femsjøcupen

Postet av Femsjøcupen den 27. Aug 2019

Femsjøcupen er kjent for god lunjs og smakfulle måltider. Også i år satser vi på at spillere og ledere setter pris på at vi legger litt ekstra i maten. Under kan dere se tider for måltider og hva som skal spises. Kampoppsett for Femsjøcupen

Postet av Femsjøcupen den 23. Aug 2019

Her finner dere kampoppsettet for Femsjøcupen.