Vinnere av Femsjøcupen 2017

Postet av Femsjøcupen den 6. Sep 2017

Vinner av klassen G 14: Yven/Greåker 


Vinner av G 15: Sagene


Vinner av J 14: HSH


Vinner av J 16: TTIF
Til alle lag og dommere på Femsjøcup

Postet av Femsjøcupen den 13. Aug 2017

Informasjon om andre ting vil sendes ut i løpet av uka. 

Nå nærmer cupen seg og vi gleder oss til å ta dere i mot på vakre Tistedal stadion. Den er dessverre ikke like vakker som tidligere, og de som spiller på kunstgressbanen vil merke at alt ikke er som det skal. 

Det siste året har klubben vært i en lang og vanskelig prossess, etter at enkelte naboer til stadion krevde at kunstgresset måtte stenge. Dessverre var kommunen enige, og vi har benyttet halv kunstgressbane det siste året. Banen ble vedtatt flyttet rett før sommeren. Det 8 år gamle kunstgresset skulle flyttes 9 meter til en kostnad på over 2 millioner. 

TTIF har siden det jobbet opp mot kulturdepartementet for å søke dispensasjon fra reglene om at tippemidler kun gis til bytte av dekke etter 10 år. Dette har aldri blitt gitt, og departementet trenger tydeligvis god tid for å avgjøre dette. 

Dette fører til at nytt kunstgress (eventuelt gammelt) ikke blir lagt før cupen. Kommunen har allerede fjernet 1 meter fra den ene banehalvdelen og ca 8 meter fra den andre. Våre alternativ har vært å benytte 50000 for å midlertidig legge tilbake kunstgresset for cupen sin del. I et år med store utgifter til baneleie andre steder, er det en kostnad vi ikke kan ta for en helg sin del. 

Kunstgresset vil derfor være 92 x 64 meter, noe som er stort nok. Men merkinga av banen vil oppleves rar, ettersom vi må se bort i fra linjene som er der fra før. 

Vi håper på forståelse for dette og satser alle kort på at vi har et nytt og flott dekke neste gang dere kommer på besøk til Tistedal stadion.

Hilsen arrangementskomiteen.