God sesong av TTIF sitt juniorlag.

Postet av TTIF Fotball den 26. Okt 2018

TTIF sitt juniorlag har gjennomført en god sesong og ble nummer to i avdelinga. Denne gjengen spilte siste kamp mot Greåker, en kamp TTIF vant 2-0.  Junior trener inne i Tistedalhallen tirsdag 21-22 fra og med 13. november. Nye spillere er naturligvis velkommen. Salva-salg

Postet av TTIF Fotball den 23. Okt 2018


Fra mandag 15. oktober dro vi i gang med en ny runde med salg av sokker fra SALVA. Alle spillere skal selge 3 esker med BAMBUS SOKKER i ypperlig kvalitet. Hver eske inneholder 5 par sokker og hver eske koster 250,-.
Produktet skal være lett å selge, mange rapporterer om at det er enkelt å benytte f.eks Facebook for å nå kundene. Sokkene er også fine til julegaver etc.
Forfall på faktura er 15.11.18. Summen som skal betales inn er 750,-. Faktura kommer på mail.Husk at hvert salg generer penger som er kjærkomne for å kunne drive klubbaktivitetene våre for allesom er barne- og ungdomsspillere i TTIF.
LYKKE TIL MED SALGET!Pakking på MaxiMat Nordby før jul!

Postet av TTIF Fotball den 21. Okt 2018

Neste runde med pakking er lørdagene 10/11, 17/11, 8/12 og 15/12 fra kl. 12 til 18. Oppgaven er pakking av varer ved kassene.

Gi Lill beskjed snarest på mob.nr 926 17460 eller mail lillmarithogersen@gmail.com om du/dere kan være med!

Avtalen med MaxiMat Nordby har en ramme på ca 600 000,- over en treårsperiode og vil gi kjærkomne kroner både til lag, spillere og klubbkassa. Ballaktivitetsdag for barnehagebarn, Ormtjernløpet – Råtassen, Femsjøcup og Jentedagen er arrangementer Maxi Mat ønsker å støtte oss med.Avtalen er todelt, èn del gjelder sponsing direkte til våre arrangement etc… , og èn del gis i form av en arbeidsoppgave hvor TTIF’s medlemmer pakker varer ved kassene på travle handledager. Til sammen dreier det seg om totalt 10-12 dager pr år.

Også i 2018 vil medlemmer i TTIF ha mulighet til å tjene penger ved pakking i dagene før påske, en lørdag i mai og fire lørdager før jul. Pengene man tjener vil gå direkte til spilleren og kan f.eks. brukes til betaling av egenandel i cuper, til lagtreningsdress o.l. Den som pakker bør være 16 år eller pakke sammen med en foresatt.
Retningslinjer for bruk av hjemmesiden er frisket opp

Postet av TTIF Fotball den 16. Okt 2018

Det er bestemt at vi skal gjøre en innsats for å bruke nettsiden til informasjon. Etter overgangen til ny hjemmeside for noen år siden, ble det flere og flere som valgte Facebook i stedet for ttif.no. De trenerne/hjemmesideansvarlige som ikke kan bruke nettsiden vil få opplæring i dette. 


Det er flere grunner til at vi gjør dette.

·Facebook egner seg lite som informasjonkanal. Saker som legges ut havner fort nede på lista dersom det er annen aktivitet på siden. 

·Facebook egner seg ikke for diskusjoner med foreldre/spillere. Det er viktig at ting som skal tas opp gjøres direkte med foreldrene/spillerne. 

·Det blir fort litt lettvint å komme med sene beskjeder. Det er avgjørende for kvaliteten at støtteapparatene prater sammen og planlegger aktiviteten som kommer den neste perioden. 

·Det vil føre til aktivitet på ttif.no


Følgende gjelder heretter:

- All informasjon skal legges ut på ttif.no i god tid. 

- I hovedsak bør all aktivitet de neste månedene ligge ute. 

- Kamptroppen tas ut så tidlig som mulig, men her er det flere hensyn å ta.

- Neste ukes aktiviteter skal alltid ligge ute. 

- Spond kan brukes til å innhente påmeldinger og minne om kamper/treninger eller annet. 

- Facebook kan brukes til å minne om at saker er lagt ut på hjemmesiden. 

Styret og SULevert av IdrettenOnline